Следвайте Гласове в ТелеграмОткакто г-жа Петя Банкова беше назначена в Агенция

...
Следвайте Гласове в ТелеграмОткакто г-жа Петя Банкова беше назначена в Агенция
Коментари Харесай

Денков: Пеевски е най-голямото зло. Въртят се слухове, че в ДАНС прикриват канали за наркотици

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Откакто госпожа Петя Банкова беше назначена в Агенция " Митници " имаме рекордно количество опиати, които са арестувани. За мен е доста необичайно тъкмо тя да бъде упрекната, че прикрива канали за опиати. Много е значимо да се разбере какво се случва, с цел да не се окаже, че както по филмите я нападат тъй като си прави работата. Нямам информация от ДАНС досега и съм изискал. Това сподели министър председателят в оставка акад. Николай Денков, който за последно дава отговор на въпроси на жители и медии във фейсбук. 

Ръководителят на ДАНС обяснил на премиера в оставка, че би трябвало особено решение от прокуратурата. Ръководствата на тези структури не се отичат пред мен, нито са назначавани от мен, а се регистрират очевидно пред този, които ги е назначил, изясни още Денков.

Факт е, че са арестувани опиати за милиони. Нека забележим какви обвинявания има. Ако има доказателства, несъмнено, тя ще би трябвало да понесе някаква отговорност. От много време се въртят клюки, може да ги видите и в медиите, че ДАНС прикриват канали за опиати. Г-жа Банкова е работила там и няма да се учудя, в случай че е употребила информацияй. Аз не мога да ги потвърдя, само че тъкмо това би трябвало да е работата на службите, сподели още Денков. 

Много пъти съм казвал, че в ДАНС има сляпо леке във връзка с корупцията. Те постоянно се оправдават, че това е работа на антикорупционната комисия. Нека да забележим по какъв начин в този момент те ще потвърдят, че правят работа в интерес на обществото, сподели още Денков. Той изясни, че в никакъв случай не е се е виждал с Банкова и не е приказвал даже с нея. Единственият късмет да съм я виждал е, в случай че е идвала на някоя среща в Министерския съвет, сподели още Денков. Това, което знаел е, че тя е с безупречна известност.

За оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев

Това, което знам е, че господин Живко Коцев е под сериозен напън от страна на министъра. И най-малко от месец-два ми споделя, че има съмнения дали може да остане, тъй като не съумява да си прави добре работата, сподели още Денков. И изясни, че натискът е бил да напусне, тъй като не могат да работят дружно. С него от доста от дълго време не съм приказвал, дори не идва и на последните министерски препоръки, само че както споделих аз също нямам изключително доверие след няколко неща, които се случиха, сподели още Денков.

Отношенията с Движение за права и свободи

Денков разяснява и вчерашната имитация на съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски, че " след изборите може да се случи с Петков да ръководят, а Борисов да е в съпротива ". 

" Това е операция. Няма късмет държавно управление, в което аз имам отношение, да бъде в каквато и да е настройка с Пеевски. Делян Пеевски е най-голямото зло, което може да се случи на България. Той може да приказва доста неща, само че казусът на България се споделя Делян Пеевски ". 

Той регистрира свършеното през спомагателния 10-и месец от постоянното ръководство и ще направи равносметка преди предаването на властта на служебното държавно управление. 

Както нормално, имаше опция да бъдат заложени въпроси авансово, както и по време на директното лъчение в обществената мрежа.

Сред авансово заложените въпроси има такива за военната помощ за Украйна, на каква цена ще бъдат продадени на Киев нуклеарните реактори, купени преди години от Русия за построяването на АЕЦ " Белене ".

Има въпроси и за демографските ограничения, за промените в опазването на здравето и образованието, по какъв начин ще се реши конституционната рецесия, а също и за цените на храните и услугите на мобилните оператори.

За състава на държавното управление

И в този момент Денков би назначил същият състав на държавното управление като се изключи двама министри. 

 

Източници: " 24 часа ", dnes.dir.bg

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР